Keuken/Zaalmedewerker
Réf. 8313
-
Objectif et Contenu
Objectif
Je wil gemotiveerd en vrijwillig meewerken. Je wil graag leren koken en/of in de zaal werken.
Programme
Programma:
- Beroepskennis: Warenkennis, Voedingsleer; HACCP, Gebruik en onderhoud van apparaten, Rekenen.
- Basistechnieken en Bereidingen: Versnijden en wassen van groenten, basissauzen en afgeleiden, basis soepen, bereidingen aardappelen, rijst, deegwaren, eenvoudige vlees en visbereidingen.
- Zaal: bestellingen opnemen en afrekenen, bedienen klanten.
- Catering: verzorging van recepties, bereiden en bedienen van hapjes.
- Professionele - en Sociale competenties
Type de formation
VDAB - Contrat de formation pour chercheur d'emploi -VDAB- Opleidingscontract vo
Conditions d'admission
Prérequis administratif
- Je bent werkzoekende.
- Je wil gemotiveerd en vrijwillig meewerken.
- Je wil graag leren koken en/of in de zaal werken. Zowel voor beginners als gevorderden.
- Je beschikt over een basiskennis lezen, schrijven en rekenen. Je leeftijd speelt geen rol.
- Na een intake gesprek en het slagen van een proefdag, kan je beginnen
Connaître
- Je spreekt Nederlands (1.2) of je bent bereid het te leren.
Remarques
Organisation
Durée
32 weken max.
Horaire
temps plein
4/5 van 8.00 tem 16.00
Début
Continue instroom
Coût
Gratis -
En pratique
Pour s'informer et postuler
Contacteer:
Gossens Fanchon
02 511 72 10
fanchon@ateliergrooteiland.be
Of deborah.murenge@vdab.be