Objectif et Contenu
Objectif
Met deze opleiding, behaalt u een certificaat van kok - keukenverantwoordelijke erkend door het ministerie van onderwijs.
Programme
Programma:
- visgerechten
- vleesgerechten
- streekgerechten
- dienst van de kaart/keuken
- interactie zaal/keuken en onthaal en omgang met
- gasten
- beheer en organisatie
- beheer en organisatie hotel
- stage
VDAB - Contrat de formation professionnelle pour chercheur d'emploi
Conditions d'admission
Prérequis administratif
- Je bent geïnteresseerd om in de horecasector te werken en bereid tot avond- en weekendwerk.
- Je bent werkzoekend en medisch geschikt.
- Om deze opleiding te mogen starten, dient u in het bezit te zijn van het certificaat hulpkok of dient te beschikken over relevante beroepservaring als hulpkok. A.d.h.v. een praktijktest wordt bepaald of de kandidaat de nodige competenties van hulpkok heeft behaald.
Connaître
- Je bezit voldoende actieve kennis van de Nederlandse taal (2.3) en je bezit een gezonde motivatie voor het beroep.
Remarques