Fiche formation

offKeuken/Zaalmedewerker

Réf. 8313 MVN - Mise à jour 01 aout 2019
  • Objectif et Contenu
    Objectif

    Je wil gemotiveerd en vrijwillig meewerken. Je wil graag leren koken en/of in de zaal werken.

    Programme

    Programma:

    • Beroepskennis: Warenkennis, Voedingsleer; HACCP, Gebruik en onderhoud van apparaten, Rekenen.
    • Basistechnieken en Bereidingen: Versnijden en wassen van groenten, basissauzen en afgeleiden, basis soepen, bereidingen aardappelen, rijst, deegwaren, eenvoudige vlees en visbereidingen.
    • Zaal: bestellingen opnemen en afrekenen, bedienen klanten.
    • Catering: verzorging van recepties, bereiden en bedienen van hapjes.
    • Professionele - en Sociale competenties

    Type de formation

    VDAB - Contrat de formation pour chercheur d'emploi -VDAB- Opleidingscontract vo

    Intéressé(e) ?
    Que faire

    Contacteer:

    Gossens Fanchon
    02 511 72 10
    fanchon@ateliergrooteiland.be

  • Conditions d'admission
    Prérequis administratif

    • Je bent werkzoekende.
    • Je wil gemotiveerd en vrijwillig meewerken.
    • Je wil graag leren koken en/of in de zaal werken. Zowel voor beginners als gevorderden.
    • Je beschikt over een basiskennis lezen, schrijven en rekenen. Je leeftijd speelt geen rol.
    • Na een intake gesprek en het slagen van een proefdag, kan je beginnen

    Connaître

    • Je spreekt Nederlands (1.2) of je bent bereid het te leren.
    .

    Remarques
    Organisation
    Durée

    32 weken max.

    Horaire

    temps plein

    4/5 van 8.00 tem 16.00

    Début

    Continue instroom

    Coût

    Gratis -

Organisme

off VDAB Brussel Anderlecht

    • Chaussée de Mons 1440
    • 1070
    • Anderlecht
  • 0800 30 700
  • www.vdab.be